Zasto odabrati nas

IZLAZIMO U SUSRET VAŠIM ŽELJAMA

Naši arhitekte rade na stalnom usavršavanju znanja i ideja a sve kako bismo ponudili tehnološki napredne projekte, s ciljem postizanja maksimalne kvalitete i zadovoljavanja svih važečih standarda i trendova u gradnji.

Naši stručnjaci rade na konstantnom osvježavanju svojeg znanja kako bismo vam ponudili najbolji mogući proizvod

Sve naše nekretnine poštuje najviše ekološke i građevinske standarde

NAŠI RADOVI

U nastavku pogledajte neke od naših radova

Gradimo s najkvalitetnijim materijalima kako bi Vaša kuća za odmor zadržala vrijednost kroz vrijeme

Garantiramo da će svi radovi biti dovršeni u dogovorenom roku

OSIGURAVANJE VRIJEDNOSTI INVESTICIJE

Pružamo visoku kvalitetu izvedenih radova, dosljednost kod gradnje te maksimalno pridržavanje dogovrenih rokova i termina.

PRUŽAMO PROJEKTNO-INŽENJERSKE USLUGE

Naša usluga u projektno – inženjerskim uslugama je uzorita: Posjete gradilištu, statika, savjetnički rasporedi, obimno savjetovanje, upravljanje projektom, građevinsko upravljanje i prijem zgrade. Našim investitorima sve to pruža plansku i terminsku sigurnost.

Nudimo izradu kompletnog projektnog rješenja prije početka gradnje

Naši stručnjaci vrše nadzor nad svima fazama radova kako bismo vam isporučili besprjekoran proizvod

Princip "ključ-u-ruke" podrazumjeva sve potrebne radove kako biste mogli odmah useliti u svoj novi dom, ili ga prepustiti na iznajmljivanje. Dakle, od samog projekta, prikupljanja dokumentacije, dovođenja priključka da finalnih radova i namještanja i opremanja unutrašnjosti

GRADNJA PO PRINCIPU KLJUČ U RUKE

Princip gradnje "ključ u ruke" podrazumjeva izgradnju kuće do faze kada je spremna za trenutno useljenje. Mnogima je financijski i vremenski isplativije prepustiti gradnju i opremanje svojeg novog doma ili kuće za odmor stručnjacima koji onda osiguravaju da sve bude obavljeno po dogovoru i na vrijeme. Velika je prednost kod ovog tipa gradnje što se cijena izračuna unaprijed te nemate dodatnih troškova.